Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

Toimitusjohtaja palkittiin kunniamerkillä

2. marraskuuta 2023

Toyo Tiresin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Takashi Shimizulle on myönnetty kunniamerkki sinisellä nauhalla

Toyo Tire Holdings of Europe (hallituksen puheenjohtaja Kenta Kuribayashi) ilmoittaa, että Toyo Tire Corporationin toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Takashi Shimizulle on myönnetty kunniamerkki sinisellä nauhalla syksyn 2023 mitalien luovutustilaisuudessa.

Japanin keisari myöntää kunniamerkkejä henkilöille, jotka ovat tehneet ansiokkaita tekoja tai osoittaneet alallaan merkittävää osaamista. Kunniamitaleja myönnetään kahdesti vuodessa: 29. huhtikuuta keisari Shōwan, eli keisari Hirohiton syntymäpäivänä ja 3. marraskuuta keisari Meijin syntymäpäivänä.

Shimizu palkittiin tunnustuksena erinomaisesta toiminnastaan liikkuvuusyhteiskunnan kehittämiseksi hänen johtaessaan autonrenkaiden ja -komponenttien tuotantoa ja liiketoimintaa, sekä hänen työstään kumiteollisuuden kehittämiseksi puheenjohtajan ja johtajan asemassa erilaisissa kauppaorganisaatioissa, mukaan lukien Japanin autonrenkaiden valmistajien järjestö JATMA sekä Japanin kuminvalmistajien järjestö JRMA.

■ Shimizu kommentoi palkitsemistaan seuraavasti:

”Mitalin ja sinisen nauhan vastaanottaminen on minulle kunnia, jonka otan vastaan nöyryydellä, ja joka on mielestäni enemmän kuin mitä olen ansainnut. En olisi koskaan voinut saada tätä arvostettua kunnianosoitusta ilman asiakkaidemme, työntekijöidemme ja kaikkien muiden osallisten mitä anteliainta tukea ja yhteistyötä, josta olen vilpittömän kiitollinen.

Aina siitä lähtien, kun otin vastaan Toyo Tire Corporationin hallituksen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan tehtävät vuonna 2015, olen omistautunut hallinnon perustan uudelleen luomiseen ja asemamme vakiinnuttamiseen kaikkialla maailmassa. Jatkan päättäväisesti omistautumistani luomaan jännittäviä ja inspiroivia tuotteita, jotka ylittävät asiakkaidemme odotukset ja rikastavat yhteiskuntaa yrityksemme filosofian mukaisesti. Arvostan jatkossakin syvästi teidän opastustanne ja rohkaisuanne.”

■ Takashi Shimizun, Toyo Tire Corporationin hallituksen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan henkilökuva

profile photo_takashi shimizu_231102

Syntymäaika 2.4.1961

 Koulutus

Maaliskuu 1985: Valmistui Doshishan yliopiston taloustieteiden tiedekunnasta
Ammatillinen toiminta Huhtikuu 1985: Aloitti Toyo Tire Corporationin palveluksessa

 

Huhtikuu 2010: Hallituksen puheenjohtaja, Toyo Tire Holdings of Americas Inc.

 

Tammikuu 2013: Renkaiden suunnitteluosaston johtaja, Toyo Tire Corporation

 

Maaliskuu 2014: Konsernin johtoryhmän jäsen: Renkaiden suunnitteluosaston johtaja, Renkaiden liiketoimintaryhmän pääkonttori, Toyo Tire Corporation

 

Heinäkuu 2015: Konsernin johtoryhmän vanhempi jäsen: Renkaiden suunnitteluosaston johtaja, Renkaiden liiketoimintaryhmän pääkonttori, Toyo Tire Corporation

 

Marraskuu 2015: Hallituksen puheenjohtaja, toimitusjohtaja, Toyo Tire Corporation (nykyinen asema)

 

■ Asemat organisaatioissa ja julkisissa viroissa

 Toukokuu 2018            

 Puheenjohtaja, Japanin autonrenkaiden valmistajien järjestö JATMA (toukokuuhun 2020 asti)        

Puheenjohtaja, Renkaiden reilun kaupan neuvosto (toukokuuhun 2020 asti)

 Toukokuu 2020

Puheenjohtaja, Osaka Gomu Kougyoukai (nykyinen asema)

 Toukokuu 2022

Puheenjohtaja, Japanin autonrenkaiden valmistajien järjestö JRMA (nykyinen asema)