Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

Proxes Comfort toiselle sijalle

28. elokuuta 2023

Toyo Tires Proxes Comfort palkittiin toisella sijalla Auto Expressin kesärengastestissä 2023 kokonaistuloksella 98,9 %, ja sille myönnettiin lehden ”Suositeltava”-titteli.

Viikkolehtenä ilmestyvä Auto Express on Ison-Britannian myydyin autoalan lehti. Syväluotaavista arvosteluistaan ja testeistään tunnettu lehti nauttii suurta arvostusta. Sen rengastestejä odotetaan ja luetaan laajalti. Toyo Tiresin rengasta kehutaan lehdessä seuraavasti: ”Toyo on rakentanut vaikuttavan valmiin, tasapainoisen paketin, joka vakuuttaa kaikissa testeissä. Proxes Comfort oli myös varsin hyvä ajettava.”

Lehden mukaan renkaalla on myös ”tasapainoinen suorituskyky kaikilla osa-alueella” ja ”vankka suoritus kuivalla alustalla”. Testituloksissa todetaan myös: ”Proxes jäi vain metrin päähän testin parhaasta jarrutustuloksesta ja noin sekunnin testivoittajasta ohjattavuutta mittaavalla radalla”.

Suorituskykytestien tulosten lisäksi lehti huomauttaa: ”Toyo suoriutui kolmanneksi polttoainetaloudellisuudessa”.

Toyo Tiresin uudella Serbian tehtaalla valmistettu Proxes Comfort on kehitetty vastaamaan teknisesti kehittyneempien, suurten nopeuksien vakautta edellyttävien ajoneuvojen vaatimuksiin suurilla kilometrimäärillä. Renkaan erinomaiset ohjaus- ja jarrutusominaisuudet varmistavat, että ajajat voivat nauttia sen ylivertaisesta vakaudesta ja vaivattomasta suorituskyvystä.

 

Uusimmat uutiset