Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

Saso Yhdysvaltain naisten avoimen voittoon

3. kesäkuuta 2024

Yuka Saso voitti Yhdysvaltain naisten avoimen golfturnauksen jo toisen kerran – ensimmäisenä pelaajana turnauksen historiassa.

Toyo Tires solmi yhteistyösopimuksen Yuka Sason kanssa tämän vuoden helmikuussa. Yhteistyösopimus oli osoitus yrityksen brändin viestistä ”Open Road Awaits”, joka heijastaa Toyo Tiresin tuotteiden tarjoamia haasteita kaihtamattomia mahdollisuuksia. Sason menestys Yhdysvaltain naisten avoimessa puolestaan heijastaa hänen kykyään haastaa vastustajansa altavastaajan asemasta – hän otti johtoaseman viimeisellä kierroksella lyömällä tuloksen kaksi alle parin. Kotiin viemisinään hänellä on naisten golfturnausten suurin palkinto, 2,4 miljoonan dollarin sekki.

22-vuotias Saso on nuorin useita otteluita voittanut pelaaja, ja hän teki historiaa nuorimpana pelaajana, joka on koskaan voittanut Yhdysvaltain naisten avoimen golfturnauksen. Hän on myös ainoa voittoisa pelaaja, joka on urallaan edustanut useampaa maata – ensin äitinsä kotimaata Filippiinejä ja sittemmin isänsä kotimaata Japania.

Saso kommentoi menestystään seuraavasti: ”Olen onnellinen toisesta Yhdysvaltain naisten avoimen voitostani ja ensimmäisestä tourin voitostani kolmeen vuoteen. Olen kiitollinen kaikille minua tukeneille ja jatkan päivittäistä harjoitteluani ja tähtään yhä korkeammalle. Kiitokset tuestanne.”

 

Uusimmat uutiset