Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Tietoa yrityksestä

TOYO Tire & Rubber -yhtymä on yksi maailman johtavista renkaanvalmistajista ja sillä on edustajia yli 100 maassa ja alueella. Vuonna 1945 perustetun yrityksen pääkonttori sijaitsee Osakassa, Japanissa. Yhtymän maailmanlaajuinen toiminta perustuu kolmeen perustavanlaatuiseen osaamisalueeseen: renkaat, kemikaalit ja materiaalit. Toyo Tires on toiminut Euroopassa jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan, ja vuonna 2005 perustettiin Toyo Tire Europe GmbH. Yrityksen kotipaikka on Willich (Nordrhein-Westfalen), Saksa. Kaikkea Euroopan liiketoimintaa ohjataan täältä käsin. TOYO TIRESin liiketoiminnan ydin on korkealuokkaisten, suorituskykyisten renkaiden kehittäminen, valmistaminen ja markkinointi. TOYO tarjoaa valikoiman rengaskuvioita ja -mittoja henkilöautoille (kesä- ja talvirenkaita), pakettiautoille sekä kuorma- ja maastoajoneuvoille.

                                                      

Vuonna 2005 TOYO TIRES vietti 60-vuotisjuhlaansa TOYO tunnetaan laadukkaiden tuotteiden valmistajana kaikkialla maailmassa.

Johtavana erittäin suorituskykyisten renkaiden valmistajana TOYO tekee valtavasti tutkimusta joka vuosi. Japanin Itamissa sijaitseva Technical Centre on yksi maailman kehittyneimmistä tutkimuslaitoksista. TOYOn kehittämät tekniset edistysaskeleet tarjoavat jatkuvasti uutta teknistä kompetenssia rengasmarkkinoiden lisäksi myös lukuisille muille tuotealueille.

Katso lisätietoja TOYO TIRES -yhtiöstä yrityksen pääkonttorin sivuilta (englanniksi)