Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Testauslaitokset

Toyo Tires testaa tuotteensa yhdellä alansa aggressiivisimmista ja kattavimmista testiohjelmista. Sen avulla kykenemme kehittämään ja jakelemaan tasaisen korkealaatuisia tuotteita niiden turvallisuus ja suorituskyky mukaan lukien. Seuraavassa esiteltävän Japanissa sijaitsevan teknisen ja testauskeskuksen lisäksi testaamme tuotteitamme laajamittaisesti todellisissa testiolosuhteissa kaikkialla maailmassa sijaitsevilla markkina-alueillamme. Testaus ei kuitenkaan rajoitu vain tällä sivulla lueteltuihin kohteisiin.

Me Toyo Tiresillä uskomme myös kilpailun tuomiin innovaatioihin. Sen vuoksi otamme aktiivisesti osaa erilaisiin moottoriurheilutapahtumiin ympäri maailman. Näihin sisältyy kaikenlaisia kilpailuja SPEED World Challenge GT:stä ja Touring Car -sarjasta – jossa kilpaillaan kuuluisilla kilparadoilla kaikkialla Yhdysvalloissa – aina Dakar-ralliin, jossa ajetaan eräissä maailman vaativimmista maastoista. Kerättyjen kokemusten avulla insinöörimme voivat kehittää ja testata prototyyppimateriaaleja, rakenteita ja suorituskykykonsepteja.

Testauslaitoksemme

  • Toyo Tires -koerata – Miyazaki, Japani

    Toyo Tiresin Japanin Miyazakissa sijaitsevalla koeradalla testaamme suurella nopeudella henkilöautojen, kevyiden kuorma-autojen ja linja-auton renkaiden suorituskykyä, kestävyyttä ja melutasoja. Laitoksessa on myös testirata Toyo Tires -tuotteiden ohjauksen vakausominaisuuksien valvontaa ja analysointia varten.

  • Toyo Tires -koerata – Saroma, Japani
    Talvi- ja jokasään renkaat testataan Japanin Saromassa sijaitsevalla Toyo Tiresin koeradalla. Laitoksessa Toyo Tiresin insinöörit mittaavat tarkasti renkaiden suorituskykyominaisuuksia, kuten pidon, jarrutuksen ja ohjauksen vastetta todellisissa, vaativissa talviolosuhteissa.

 

  • Toyo Tiresin tekninen keskus – Itami, Japani
    Toyo Tiresin Japanin Itamissa sijaitseva tekninen keskus on yksi maailman kehittyneimmistä renkaiden kehityskeskuksista. Käytössämme on uusinta tekniikkaa edustavat suunnittelu-, kehitys- ja testauslaitteistot mukaan lukien renkaiden Flat-Trac II -testauskone ja supertietokoneeseen perustuva simulointijärjestelmä, joka vastaa T-mallisarjan tuotteiden suunnittelusta.