Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Tietoa Toyo Tires -yhtiöstä

Tammikuussa 2019 Toyo Tires vaihtoi nimensä Toyo Tire Corporationiksi, mikä heijastaa yrityksen liiketoiminnan historiallista kehitystä yhdeksi liikkuvuuden liiketoiminnan avainpelaajista. Erittäin keskittynyt yritys on yksi maailman johtavista renkaanvalmistajista. Sillä on tytäryhtiöitä tai edustajia yli 120 maassa kaikkialla maailmassa. Vuonna 1945 perustetulla yrityksellä on nykyisin noin 12 000 työntekijää ja sen konsernin pääkonttori sijaitsee Itamissa, Japanissa. Konsernin toiminnot perustuvat kahteen pääalueeseen: renkaat ja autoteollisuuden teknologia.

Vuonna 2005 perustettiin Toyo Tire Europe GmbH konsernin Euroopan liiketoiminnan pääkonttoriksi. Jo yli 30 vuotta Euroopassa toimineelle yritykselle uusi konsernirakenne mahdollisti vankemmat ja paremmin koordinoidut, koko alueen kattavat myynti- ja markkinointikäytänteet ja enemmän synergiaetuja Japanissa sijaitsevan emoyhtiön kanssa.

TOYO TIRESIN ydinaluetta ovat korkealuokkaisten, erittäin suorituskykyisten renkaiden kehittäminen, tuotanto ja markkinointi. Monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluu henkilöautojen, 4x4- ja SUV-ajoneuvojen sekä pakettiautojen ja kevyiden kuorma-autojen kesä- ja talvirenkaita.

 

Uusi pääkonttori, Itami, Japani

 

Myyntialueet