Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

Jaossa UCI Cyclocross World Cupin mestaruus

18. tammikuuta 2024

Toyo Tires on toiminut yhtenä UCI Cyclocross World -mestaruuskilpailujen pääkumppaneista vuodesta 2021, ja se on vahvasti esillä kilpailussa lukuisilla mainoksillaan. Kauden 2023/2024 yhdestoista osakilpailu järjestettiin Hulstissa 30 joulukuuta 2023 ja 12. osakilpailu Zonhovenissa 7 tammikuuta 2024.

Puck Pieterse hallitsi molempia kilpailuja naisten ”Women Elite” -sarjassa ja voitti molemmat ajot. Miesten sarja tarjosi jännittävämpiä asetelmia. Maailmancupia johtavalla Eli Iserbytillä oli huonoa onnea molemmissa kilpailuissa. Hulstissa Iserbyt putosi 22. sijalle jättäen van der Poelin, Niewenhuisin ja van der Haarin kamppailemaan voitosta. Van der Poel ylitti lopulta 11. osakilpailun maaliviivan ensimmäisenä Niewenhuisin tullessa toiseksi ja van der Haarin ottaessa kolmannen sijan.

12. osakilpailussa Zonhovenissa onnetar heitti jälleen noppaa miesten ”Men Elite” -luokassa. Joris Nieuwenhuis otti johtosijan kilpailun ensimmäisellä kierroksella, mutta hänestä ei ollut vastaamaan van der Poelin iskuun neljännellä kierroksella. Van der Poel otti johtosijan ja voitti kilpailun. Sweek ja Ronhaar nousivat toiselle ja kolmannelle palkintokorokkeelle.

UCI Cyclocorss World Cup -sarja sisältää vielä kaksi osakilpailua ennen kuin voittajaa juhlitaan Hoogerheidessa tammikuun 28. päivänä 2024. Kahdentoista osakilpailun jälkeen Puck Pieterse on jo tavoittamattomissa, mikä tarkoittaa sitä, että hän pääsee juhlimaan kauden 2023/2024 ”Women Elite” -luokan voittoa Hooherheidessa. Miesten sarja tarjoaa kuitenkin vielä jännitystä. Eli Iserbyt on johtoasemassa vain 25 pisteen erolla toisella sijalla olevaan Joris Nieuwenhuisiin ja 35 pisteen erolla Pim Ronhaariin, joilla on molemmilla vielä mahdollisuus mestaruuteen.

 

                                                                                   

 

Uusimmat uutiset