Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

Open Country uusiin Toyota Land Cruiser 250 -autoihin

1. heinäkuuta 2024

Toyo Tiresin Open Country A/T III -rengas on valittu täysin uuden Toyota Land Cruiser 250:n ensiasennusrenkaaksi. Toyota Motor Corporation on päättänyt rengastaa uuden mallinsa 265/70 R18 116H -koon Open Country ATIII -renkailla.

 
Vasemmalla: Uusi Land Cruiser 250,                                                                                                              Oikealla: Open Country A/T III.*
Land Cruiser -kuva julkaistu Toyota Motor Corporationin luvalla. Kuvan luvaton kopioiminen ja monistaminen on kielletty.

Uusi Land Cruiser julkaistiin Lähi-idässä, Japanissa ja muualla maailmassa kesäkuussa, ja se on tarkoitus tuoda Euroopan markkinoille myöhemmin tänä vuonna.

Land Cruiser on kehittynyt koko olemassaolonsa ajan 1950-luvulta lähtien säilyttäen samalla tunnistettavan luotettavuutensa, kestävyytensä ja maastoajo-ominaisuutensa. Uusi Land Cruiser 250 on kehitetty mukavuuden parantamista ja käsittelyn helppoutta silmällä pitäen, ajettiinpa sillä maastossa tai maanteillä.

Kaikkiin maastoihin suunnitellussa Open Country AT III -renkaassa yhdistyvät muotoilu ja suorituskyky. Monipuolinen rengas on yhdistelmä Toyo Tiresin patentoitua T-MODE-pohjateknologiaa ja yhtiön omaa rengaskuviointia. Se tukee uuden Toyota Land Cruiser 250:n maastoajo-ominaisuuksia haastavissa olosuhteissa samoin kuin hillittyä, vakaata ohjattavuutta maantieajossa.

Katso lisätietoja Toyo Tires Open Country -rengasvalikoimasta napsauttamalla tätä.

 

Uusimmat uutiset