Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

Open Country vastaa Baja 1000:n haasteeseen

9. marraskuuta 2023

Toyo Tires tukee kahta tiimiä marraskuun 16.–18. ajettavassa Baja 1000 -kilpailussa. Tiimit ovat Bryce Menzies ja Team JAOS. Toyo Tires varustaa tiimien ajokit Open Country -sarjan pickup-/SUV-renkailla.

Brycen tiimi     Team JAOS

SCORE BAJA 1000 on SCORE World Desert Championship -sarjan viimeinen etappi. Kilpailun noin 2 090 kilometrin pituinen reitti kulkee La Pazista, Baja Californian niemimaalta Ensenadaan, ja sitä pidetään yhtenä maailman kovimmista moottoriurheilukilpailuista. Truck-sarja starttaa ankaralle maastoreitille torstaina 16. marraskuuta kello 9.00 paikallista aikaa. Kuljettajien on voitava luottaa siihen, että renkaat kestävät kilpailussa ajettavia karkeita alustoja ja suuria nopeuksia, ja tukevat kuljettajien kykyjä. Baja 1000 -kilpailun 56-vuotisen taipaleen tämän vuoden kilpailuun toimitetut Open Country -sarjan renkaat on kehitetty hyödyntäen kokemuksia kaikkialla maailmassa ajetuista maastoajokilpailuista. Open Country -rengas, sen pitokyky karkeilla alustoilla ja iskunkestävyys ovat olleet ratkaisemassa lukuisia maastoajokilpailuja.

Toyo Tiresin tiimiä johtavat tänä vuonna Bryce Menzies, joka voitti tämän vuoden Baja 500 ja Baja 400 kilpailut, sekä Alan Ampudia, joka voitti Baja 1000 -ajon vuonna 2019. Tiimin ajoneuvot on varustettu Open Country M/TR -renkailla, joka on tuunattu versio Open Country M/T -renkaasta.

Team JAOS puolestaan ajaa Open Country R/T -renkailla. Team JAOSin takana vaikuttaa Jaos Co., Ltd., joka on kattava SUV- ja 4WD-ajoneuvojen osavalmistaja, ja jonka strategisena kumppanina Toyo Tires toimii. Toyo Tiresin tavoitteena on voittaa tämän vuoden mestaruus sen tukemien tiimien sekä Bryce Mentziesin kanssa, jonka nimi komeilee tällä hetkellä World Desert Championship -luokituksien kärjessä.

Uusimmat uutiset