Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

Vildósola ja Toyo Tires voittoon SCORE Baja 500 -kilpailussa

18. kesäkuuta 2024

SCORE Baja 500 ajettiin Ensenadassa, Meksikon Baja Californiassa 29.5.–2.6.2024. Yhteensä 254 tiimiä starttasi 777,26 kilometrin pituiselle, haastavalle taipaleelle. Vain 169 tiimiä selviytyi maaliviivalle asti. Perille päässeiden joukossa olivat Gustavo Vildósola, hänen poikansa Tavo Vildósola, Bryce Menzies, Christopher Polvoorde ja Justin Davis, jotka kaikki luottivat Toyo Tires Open Country M/T-R -renkaaseen, joka on Open Country M/T -renkaan kilpaversio.

Gustavo Vildósola ylitti maaliviivan ajalla 9 tuntia, 27 minuuttia ja 49 sekuntia, ja kellotti helposti kaikkien aikojen viidenneksi nopeimman ajan ja voitti SCORE Trophy Legends -luokan Toyo Tiresin renkailla jo kymmenennen kerran peräkkäin. Justin Davis piti myös vauhtia yllä virheettömällä ajollaan ja Open Country M/T-R -renkailla ottaen TT Spec -luokan voiton.

 

Gustavo Vildósola numerolla 1L Ford Raptor Mason Motorsports -maasturin ohjaimissa  
Justin Davis ajamassa numerolla 285 Green Army Team TSCO-Chevy -kuormuria   

 

Myös Tavo Vildósola, Bryce Menzies ja Christopher Polvoorde ajoivat hyvät tulokset Toyo Tires Open Country M/T-R -renkailla 56. SCORE Baja 500 -kilpailussa ja ottivat kokonaiskilpailun toisen, kolmannen ja neljännen sijan. Mestaruuspisteissä SCORE World Desert Championships -kilpailussa Tavo Vildósola, Bryce Menzies ja Christopher Polvoorde ovat ensimmäisellä, toisella ja kolmannella sijalla SCORE Trophy Truck -luokassa, kun puolet kaudesta on ajettu.

Tutustu tarkemmin Open Country -renkaiden valikoimaan napsauttamalla tätä.

Uusimmat uutiset