Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

Toyo Tires vastaa FIA Baja -haasteeseen

15. toukokuuta 2024

Akira Miura osallistuu kahteen FIA Bajas -kilpailuun ylimmässä T1+-luokassa.

Toyo Tires osallistuu FIA World Bajas Cupin toiseen osakilpailuun Baja Greece ja kuudenteen osakilpailuun Qatar International Baja. Akira Miura – Toyo Tiresin Open Country -edustaja – ajaa Kreikan Baja-kilpailussa 22.–25.5. Overdrive Racingin varustamalla Toyota Hiluxilla. Miura ajaa samalla autolla myös Qatarin kansainvälisessä Baja-kilpailussa 31.10.–2.11.2024.

 
(Akira Miura, Open Country -rengassarjan edustaja)                                       (Overdrive Racingin varustama Toyota Hilux)

FIA World Bajas Cup on maastorallisarja, jossa ajetaan vuosittain kahdeksan osakilpailua helmikuun ja marraskuun välisenä aikana Euroopassa ja Lähi-idässä. Sarja tarjoaa kuljettajille mahdollisuuden hioa teknisiä taitojaan ja hankkia maastoralleissa tarvittavaa kokemusta. Monet maailman rankimmissa kilpailuissa – kuten esimerkiksi Dakar-rallissa – ajavat kuljettajat ovat ansainneet kannuksensa juuri tässä sarjassa.

Useita saavutuksia Dakar-rallissa keränneen Overdrive Racing -tiimin kanssa kilpaileva Toyo Tires osallistuu World Baja Cup -sarjan toiseen osakilpailuun Kreikassa ja sarjan kuudenteen kilpailuun Qatarissa. Tiimi kilpailee ylimmässä Ultimate-luokassa, jonka virallinen nimitys on T1+. Miura istuu erikoisvalmisteisilla Open Country M/TR -renkailla varustellun Toyota Hiluxin ohjaimissa.

Kilpailuissa hankittuja tietoja hyödynnetään edelleen karkean alustan renkaiden suorituskyvyn ja vauriokestävyyden parantamisessa sekä Dakar-rallissa käytettävien renkaiden kehittämisessä.

Toyo Tires -konsernin keskipitkän aikavälin ”Medium Plan 21” -suunnitelman mukaisesti Toyo Tires pyrkii vahvistamaan Open Country -sarjan kaltaisten, suunnittelultaan ja toiminnaltaan ainutlaatuisten tuotteiden kehittämistä. Jatkamme kilpa-autoilussa saavuttamamme tiedon hyödyntämistä entistä suorituskykyisempien, laadukkaampien ja houkuttelevien tuotteiden kehittämisessä.

 


■Akira Miura
Team Land Cruiser Toyota Auto Body (TLC) -tallin kuljettaja. Miura liittyi TLC-tallin kanssa yhteistyössä toimivan Toyota Auto Body Co., Ltd.:n palveluksen vuonna 2005. Seuraavana vuonna hän haki tiimin kartanlukijan pestiä kansainvälisessä rekrytointiprosessissa, ja osallistui ensimmäistä kertaa Dakar-ralliin. Hän valmistui kuljettajaksi vuoden 2016 kilpailuun ja voitti Dakar-rallin oman luokkansa vuosina 2018, 2021, 2022 ja 2024. Miuran maastorallien kokemusta ja ammattitaitoa on ylistetty laajalti, ja hän toimii aktiivisesti useilla eri alueilla, kuten Toyota Land Cruiserin 300- ja 250-sarjojen kehittämisessä. Miura on nimitetty Open Country -brändin edustajaksi maaliskuusta 2023 alkaen.

■Open Country series

Open Country on Toyo Tiresin SUV-ajoneuvojen 4x4- ja maastoajobrändi. Toyo Tires on saavuttanut useita erinomaisia tuloksia kansainvälisissä ajotapahtumissa Open Country -renkailla varustetuilla ajoneuvoilla, ja yhtiö on onnistunut kehittämään renkaan kestävyyden ja vauriokestävyyden erittäin korkealle tasolle. Tämä näkyy erityisesti Pohjois-Amerikassa, jossa suurikokoiset SUV-autot ovat suosituin ajoneuvotyyppi. Renkaiden suuri suorituskyky ja aggressiivinen kuviointi on kerännyt erityisesti suitsutusta. Japanissa rengasta myydään renkaan sivussa olevilla valkoisilla, kolmiulotteisilla tuotenimillä ja brändin logolla.
Katso tässä lisätietoja tuotteesta.

www.toyotires.eu/open-country

 

Uusimmat uutiset