Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

Kumppanuus Japanin jalkapallon maajoukkueen kanssa jatkuu

28. syyskuuta 2023

Toyo Tires on tukenut ”samurainsinisenä” joukkueena tunnettua Japanin jalkapallon maajoukkuetta vuodesta 2021. Sponsorisopimus uusittiin tänä vuonna. Toyo Tires juhlistaa nyt julkaistua kumppanuutta TV-mainoksella, jonka teemoina ovat joukkueen sininen väri, intohimo ja nopeus.

Kuten otsikosta voi päätellä, Toyo Tiresillä on enemmän yhteistä Japanin jalkapallon maajoukkueen kuin sinisen värin kanssa. Aivan kuten Japanin jalkapallon maajoukkueen urheilijat taistelevat ja haastavat jatkuvasti itseään, myös Toyo Tires kamppailee jatkuvasti rohkeudellaan ja ennakkoluulottomuudellaan asiakkaidensa innostamiseksi ja inspiroimiseksi.

Sen vuoksi Toyo Tires kutsui Samurai Blue -joukkueen fanit ja kannattajat televisio-ohjelmaan ”Toyo Tires presents BLUE SUPPORTERS” tukemaan yhdessä Japanin jalkapallon maajoukkuetta Qatarin maailmanmestaruuskilpailuissa ja juhlimaan yhdessä innostustaan jalkapalloa kohtaan. Toyo Tires varusti joukkueen linja-autolla ja renkailla, mutta julkaisi myös suoria lähetyksiä YouTube-kanavalla Japanin jalkapallon maajoukkueen matkasta maailmanmestaruuskilpailuihin. Lisäksi Japanin maajoukkuetta tuettiin mainoksilla, joita esitettiin esimerkiksi Tokion ja Osakan metroasemien LED-seinillä.

 

Uusi TV-spotti sopii saumattomasti tukikampanjaan ja edellisten mainosten tavoin sitä näytetään metroasemien lisäksi myös televisiossa. Seuraavat maailmanmestaruuskilpailut järjestetään Kanadassa vuonna 2026. Tämä tarjoaa riittävästi aikaa Toyo Tiresille tukea Japanin jalkapallon maajoukkuetta tavanomaisesta poikkeavilla ideoilla ja jakaa innostuksensa jalkapalloa kohtaan.


 

 

Uusimmat uutiset