Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

Open Country matkalla SCORE Baja 500 -kilpailuun

27. toukokuuta 2024

Open Country M/TR – joka on kilpaversio nelivetoisiin autoihin ja maastoajoon tarkoitetusta Open Country M/T -renkaasta – on käytössä vuoden 2024 SCORE Baja 500 -kilpailussa.

Toyo Tires toimii neljän tiimin kumppanina SCORE Baja 500 -kilpailussa, joka käynnistyy keskiviikkona 29.5. ja jatkuu aina sunnuntaille 2.6.2024 asti.

Seuraavat Trophy Trucks -luokan ajoneuvot ajavat Open Country-maastorenkailla:
1.    Viime vuoden Baja 500 -voittaja Bryce Menzies 
2.    Alan Ampudia, SCORE San Felipe 250 -ajon tämän vuoden voittaja
3.    Tavo Vildosola, joka ylsi kolmannelle sijalle San Felipe 250 -ajoissa
4.    Uusi tulokas Christopher Polvoorde

 
(Vasemmalta: Tavo Vildosola, Alan Ampudia, Bryce Menzies)

SCORE Baja 500 on SCORE World Desert Championship -aavikkoajojen toinen osakilpailu. Toyo Tires pääsi menestyksen makuun ensimmäisessä osakilpailussa SCORE San Felipe 250:ssä ja tavoittelee nyt samanlaista tulosta sarjan toisessa osakilpailussa.
Baja 500 historiallinen ajotapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna jo 56. kerran. Kyseessä on yksi maailman rankimmista maastoajokilpailuista. Kilpailijat starttaavat Ensenadasta, Meksikon Baja Californian niemimaalta ja ajavat yli 770 kilometrin matkan ankarissa aavikko-olosuhteissa ja kivikkoisilla vuoristo-osuuksilla. Epävakaissa ajo-olosuhteissa renkaat esittävät äärimmäisen tärkeää roolia. Niiltä vaaditaan erinomaista suorituskykyä ja kestävyyttä karkeilla alustoilla.

Toyo Tires varustaa tiimit Open Country M/TR-renkailla. Kyseessä on kilpaversio nelivetoisiin autoihin ja maastoajoon tarkoitetuista, erityisesti Pohjois-Amerikan markkinoilla suosituista Open Country M/T -renkaista. Tämä ja muut Open Country -tuoteperheen renkaat hyötyvät maastoajokilpailuissa eri puolilla maailmaa saaduista, suorituskykyä rikastavista tuotekehityksen parannuksista. Renkaalla on voitettu lukuisia SCORE World Desert -ajojen mestaruuksia. Sen parannettuja kykyjä ovat muiden muassa suorituskykyinen kuviointi, jarrutusominaisuudet, kestävyys karkeilla alustoilla sekä rakenteellinen vaurionkestävyys.

Viime vuoden kilpailu on nähtävissä YouTubessa:
2023 SCORE Baja500

 

Uusimmat uutiset