Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

TOYO PROXES Comfort sai jälleen arvosanan ”Hyvä”

12. maaliskuuta 2024

AUTO BILD testasi vuoden 2024 kesärenkaat, ja tulokset julkaistiin maaliskuun ensimmäisen viikon numerossa.

Testiin osallistui 55 kesärengasta eri valmistajilta. Alustavien testien jälkeen vertailuun valittiin 20 parasta tuotetta. Proxes Comfort selvisi karsinnoista ja palkittiin kokonaisluokituksella ”HYVÄ”. Testissä testattiin käyttäytymistä märillä ja kuivilla alustoilla sekä tuotteiden käyttömukavuutta. Rengas vakuutti testaajat lyhyellä jarrutusmatkalla ja dynaamisella ohjattavuudella märissä ja kuivissa olosuhteissa. Proxes Comfort osoittautui myös vierintävastukseltaan hiljaiseksi ja sen hintatasoa pidettiin kohtuullisena.

 

Renkaasta testattiin koko 205/55 R16 94V. Kyseessä on yleisin Euroopassa käytettävä koko, jota käytetään esimerkiksi automalleissa VW Golf, Audi A3, OPEL Astra ja SEAT Leon.

Rengasta testattiin edellisen kerran vuonna 2022 nelivetoisten ajoneuvojen AUTO BILD Allrad -testissä SUV-mitoituksella 235/55 R18 100V, jolle niin ikään myönnettiin arvosana ”HYVÄ”. Proxes Comfortissa on nykyaikainen kulutuspinta ja rengasrakenne, se käyttäytyy hyvin jarrutuksissa ja on erittäin vakaa myös kaarreajossa.

 

Uusimmat uutiset