Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

Toyo Tires mukana AMTS 2024 -näyttelyssä

14. maaliskuuta 2024

AMT 2024 järjestetään Budapestissa 22.–24.03.2024. Toyo Tires on mukana omalla messuosastollaan.

AMTS-autonäyttelyä on järjestetty vuodesta 2006. Aluksi tapahtumalle riitti noin 14 000 neliömetrin kokoinen alue. Näyttely on kasvanut sittemmin yhdeksi tärkeimmistä laitettujen autojen tapahtumista koko Euroopassa. Tänä vuonna näyttely kattaa noin 125 000 neliömetriä ja siihen osallistuu kolmen päivän aikana yli 1 000 ajoneuvoa.

Toyo Tires osallistuu jälleen tapahtumaan yhdessä AKH:n kanssa. Viime vuonna Toyo Tires Thread Path esiteltiin AMTS:ssä pienemmässä mittakaavassa, mutta se herätti siitä huolimatta runsaasti yleisön kiinnostusta. Sen vuoksi tänä vuonna European Toyo Tires Tread Path on jälleen esillä AMTS-näyttelyssä. Esillä tulee olemaan viisi legendaarista autoa. Näihin sisältyy yksi JP:n ajoneuvo ja aito Ring Racingin kilpa-auto Toyo Tiresin renkailla varustettuna.

Ständillä ei kuitenkaan esitellä vain autoja. Esillä tulee olemaan myös uusi kestävä konseptirengas Toyo Tiresilta. Kyseinen rengas oli esillä ensimmäistä kertaa Tokyo Auto Salon 2024 -näyttelyssä, ja nyt siihen voi tutustua myös AMTS 2024 -osastolla. Konseptirengas on valmistettu 90-prosenttisesti ympäristöä säästävistä materiaaleista. Näistä 60 % koostuu uusiutuvista, orgaanisista materiaaleista, kuten biomassasta saatavat butadieenikumi ja styreeni-butadieenikumi, riisikuorituhkan piidioksidi, kasviöljy ja biopohjainen polyesterikuitu. 30 % renkaasta on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, mukaan lukien hiilidioksidipohjainen butadieenikumi sekä kierrätetyt noki, pallelangat ja teräspunokset.

 

Open Country M/T -renkaan ralliversio on niin ikään valmistettu 50-prosenttisesti ympäristöä säästävistä materiaaleista ja rengasta on testattu Dakar-rallissa. Toyo Tiresin ympäristöystävällinen konsepti voidaankin nähdä välietappina ympäristön kannalta kestävien materiaalien käyttöön sarjatuotannossa: 40 % vuoteen 2030 mennessä ja 100 % vuoteen 2050 mennessä. Visuaalisesti konseptirengas erottuu välittömästi joukosta AMTS 2024 -näyttelyssä: sen sivuprofiilin inspiraationa ovat toimineet sähköiset puolijohteet ja kestävä kehitys.

Auto- ja rengaselämysten lisäksi Toyo Tires tarjoaa vierailijoilleen jälleen reaktiopelin ja palkintoja kotiin vietäväksi. Tämä ei ole kuitenkaan ainoa paikka, jossa voi voittaa Toyo Tiresin palkintoja. AMTS 2024 -näyttelyn osallistujat voivat osallistua päälavalla järjestettävään arvontaan, jossa palkintona on auto Toyo Tiresin väreissä.

 

Uusimmat uutiset