Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

Toyo Tires ja Gumi.hu kiinnostivat yleisöä AMTS-näyttelyssä

27. maaliskuuta 2024

Suosittu tuunattujen autojen näyttely AMTS järjestettiin jälleen kerran Budapestissä 22.–24.3.2024.

Tänä vuonna näyttelyssä kävi kolmen päivän aikana 80 280 vierailijaa. Toyo Tires ja sen unkarilainen kumppani Gumi.hu esittelivät Unkarissa aiemmin tuntemattomia tuunattuja ajoneuvoja ja kilpa-autoja. Autojen lisäksi näyttelyssä oli esillä valikoima Toyo Tiren renkaita varta vasten näyttelyä varten rakennetuissa kulisseissa.

Toyo Tiresin näyttelyosastolla esiteltiin yhteensä viisi autoa: Musta Mitsubishi Evo ja punainen GTR-urheiluauto, jotka molemmat oli rengastettu puolikuivilla Proxes R888R -kilparenkailla. Tuunattujen autojen osasto puolestaan koostui parista huomiota herättävästä JP Performancen, tunnetun saksalaisen tuunauspajan, autosta Proxes Sport 2 -renkailla.

Lisäksi esillä oli myös Team Ring-Racingin alkuperäinen Toyota Supra GT4 -kilpa-auto, joka ottaa tänä vuonna osaa Nürburgringin 24 tunnin ajoihin kesäkuun 1.–2. päivänä.

Kaikki esitellyt autot olivat suosittuja kuvauskohteita, mutta Ring Racingin Supra tarjosi vierailijoille myös mahdollisuuden istuutua oikean kilpa-auton ohjaimiin.

Näyttelyn vierailijat saivat nauttia sekä AMTS:n järjestäjien että näytteilleasettajien tarjoamasta värikkäästä ja viihdyttävästä ohjelmasta. Toyo Tiresin ja Gumi.hu:n näyttelyosastolla oli myös hurrikaanikone, jossa osallistujat saattoivat voittaa palkintoja pyydystämällä mahdollisimman monta vaahtomuovipalloa valtavalla nopeudella pyörivästä ilmavirtauksesta. Lisäksi ständin vierailijat saivat testata kuljettajan taitojaan ajosimulaattorissa ja tulevat pienimmät ajoneuvosuunnittelijat saivat värjätä uusia, mielikuvituksellisia ajoneuvomalleja.

 

Maastoajon ystävät saivat nauttia ulkona maastotaksin kyydistä. Ulkoilmatapahtuman järjestivät Toyo Tires ja Gumi.hu, ja maastoreitti oli koristeltu järjestäjien bannereilla. Lahjakkaat 4x4-kuskit esittelivät vaativalla reitillä ajotaitojaan sekä koneiden ja renkaiden suorituskykyä. Kapeissa urissa kävi selvästi ilmi, miksi Open Country M/T -renkaassa on kuviot sivuseinämissä, jotka paitsi suojaavat sivuseinämiä iskuilta, tarjoavat myös sivusuuntaista pitoa mudalla, hiekalla ja soralla.

Open Country M/T -rengas oli käytössä myös tämän vuoden ”Africa Eco Race” -rallissa. Unkarilainen ralliautoilija László Bunkoczi selvitti rallin vaativat olosuhteet näillä renkailla Isuzu D-Max -ajoneuvollaan.

Maastoauto Open Country M/T -renkailla Alkuperäinen African Eco Race -auto Open Country M/T -renkailla


Toyo Tires esiintyi edukseen niin tuunauksen ystäville kuin perheillekin yhdessä kumppaniensa Gumi.hu:n ja AKH:n kanssa. Yhtiön renkaisiin saattoi tutustua lähietäisyydeltä näyttelyosastolla ja niiden suorituskykyyn tie- ja maastoradoilla. Tapahtuman suuri yleisömäärä varmisti merkin laajan näkyvyyden.

Uusimmat uutiset