Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

Toyo Tires tukee Japan Freeride Open 2024 -kilpailua

7. helmikuuta 2024

Toyo Tires toimii vapaalaskun Japan Freeride Open 2024 -lumilautailu- ja laskettelutapahtuman sponsorina.

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH ilmoittaa, että Toyo Tires toimii vapaalaskun Japan Freeride Open 2024 -lumilautailu- ja laskettelukilpailun sponsorina. Kilpailu järjestetään tänä vuonna helmikuun 10–12 päivänä.

Kilpailupaikkana toimivat Naganon prefektuurissa sijaitsevat Hakuba Cortina Ski Resort ja Hakuba Norikura Onsen Ski Resort. Kilpailureitti päätetään juuri ennen kilpailun alkamista sen varmistamiseksi, että kilpailijoilla on käytettävissään kunnoltaan paras ja mahdollisimman haastava maasto.

Vapaalasku suksilla tai lumilaudalla on extreme-talvilaji, jossa kilpailijat saavat itse valita reittinsä vuoren huipulla sijaitsevasta lähtöpisteestä vuoren juurella olevaan maaliin. Suoritusten pisteytyksen arviointikriteereitä ovat muun muassa yksilöllisyys, laskulinja, nopeus ja tekniikka.

Yrityksemme brändin viesti on: ”Open Roads Await”. Tuoteryhmämme henkeä kuvaava viesti kertoo ylväästi raivaamattomien maastojen valloittamisesta ja uusien polkujen luomisesta. Majesteettisten lumisten vuorten haaste ja rinteisiin piirtyvät sulavat linjat heijastavat yrityksemme asennetta, mikä on ollut yllykkeenä yrityksellemme liittyä kansainvälisen Freeride World Tour -sarjan matkaan ja ottaa osaa sen japanilaiseen huipputapahtumaan.

Japan Freeride Open 2024 kokoaa yhteen sukupolvien kirjon, tämän hetken parhaista laskijoista perheen pienimpiin ja senioreihin asti. Kilpailussa parhaiten laskeneita valitaan myös yleisöäänestyksellä.

Tukemalla urheilua ja kilpailijoita haluamme tukea samalla kaikkia omia polkujaan kulkevia ja haasteita kaihtamattomia ihmisiä.

 

Japanilainen emoyhtiömme on avannut ”First Descent -Winter Challengers” -nettisivut, jossa esitellään talviurheilua, jossa lukien Freeride World Tour on vahvasti mukana.
 https://www.toyotires.co.jp/first-descent/ (vain japaniksi)

Uusimmat uutiset