Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

Toyo Tires edelleen mukana Euroopan-mestaruuskilpailuissa

9. tammikuuta 2024

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH:n pääjohtaja Kenta Kuribayashi ilmoittaa, että yhtiö on solminut uuden nelivuotisen kumppanuussopimuksen yleisurheilun Euroopan-mestaruuskilpailujen organisaation kanssa vuosille 2024–2027.

Toyo Tiresistä tuli Euroopan-mestaruuskilpailujen sponsori ennen Berliinissä järjestettyjä kilpailuja vuonna 2018, ja nyt solmittu jatkosopimus pidentää kumppanuuden kymmenvuotiseksi. Yhtiö saa merkittävää näkyvyyttä sopimuksen kattamien seuraavan neljän vuoden aikana järjestettävissä urheilukilpailuissa. 

•    Rooma – 2024 Yleisurheilun Euroopan-mestaruuskilpailut (7.-12. kesäkuuta 2024)
•    Apeldoorn – 2025 Yleisurheilun sisäratojen Euroopan-mestaruuskilpailut (6.-9. maaliskuuta 2025)
•    Birmingham – 2026 Euroopan-mestaruuskilpailut
•    Vuoden 2027 Yleisurheilun sisäratojen Euroopan-mestaruuskilpailut

Huipputason virallisena kumppanina Toyo Tires hyötyy jatkossakin laajoista markkinointioikeuksista. Näitä ovat yksinoikeus luokkansa tuotteisiin, brändin näkyvyys Euroopan-mestaruuskilpailujen jatkuvasti laajenevissa digitaalisen ja sosiaalisen median toiminnoissa, näkyvyys kilpailujen yleisradioiden vapaasti lähetettävissä sisällöissä, kilparatojen LED-mainonta, sekä muu näkyvyys Euroopan-mestaruuskilpailujen viestintäkanavilla, kilpailujen lipuissa sekä VIP-tarjoiluissa.

”Iloitsen siitä, että Toyo Tires on päättänyt jatkaa yhteistyötään Euroopan-mestaruusorganisaation virallisena kumppanina. Yhteistyömme on sujunut hienosti ja se on tarjonnut huomattavia etuja molemmille osapuolille. Olen varma, että sama jatkuu myös tulevaisuudessa, ja suhteemme kehittyy jatkossakin molempia brändejä tukien.”
–Dobromir Karamarinov, pääjohtaja, European Athletics

”Työskentely Euroopan-mestaruuskilpailujen organisaation kanssa vuodesta 2018 on ollut valtaisa menestys ja me olemme etuoikeutettuja voidessamme pidentää yhteistyösopimustamme. Urheilijoiden haasteet heidän pyrkiessään yhä parempaan suorituskykyyn heijastaa myös omaa sitoutumistamme tuotteidemme jatkuvaan parantamiseen. Katsomme luottavaisin mielin tulevaisuuteen; kumppanuutemme rakentamiseen ja yhdessä kehittymiseen.”
–Ralf Gutena, Myynti- ja markkinointijohtaja, Toyo Tires Holdings of Europe