Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

Toyo Tires voitti autonäyttelyn pääpalkinnon

17. tammikuuta 2024

Toyo Tire Holdings of Europe ilmoittaa, että Toyo Tires on voittanut parannettujen SUV-ajoneuvojen luokan pääpalkinnon Toyo Tires -messuosastolla esitellyllä Subaru Legacy Boost Gear Package -rengaspaketillaan Tokyo Auto Salon 2024 -näyttelyssä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tokyo International Custom Car Contest -kilpailussa esitellään noin 900 Tokyo Auto Salon 2024 -näyttelyn ajoneuvoa. Ajoneuvot on jaettu kahdeksaan kilpailuluokkaan, ja vierailijat niin verkossa kuin paikan päälläkin voivat äänestää kaksi voittajaa ja yhden Grand Prize -pääpalkinnon voittajan kussakin kilpailuluokassa. Tällä kertaa Uprated SUV -luokan pääpalkinnon voittanut ajoneuvo oli varustettu Open Country A/T III -renkailla.

Voittanut ajoneuvo oli Boost Gear -varustelupaketilla kohennettu Subaru Outback Legacy. Autoa oli kustomoitu ”Overlander” -teemalla, joka rohkaisee kuljettajaansa yhä pidemmälle ja kohti äärimmäisempiä kokemuksia. Laajennettua liikkuvuutta ja joka sään ominaisuuksia tarjoava Open Country ATIII -rengas sopii auton muotoilukonseptiin ja tarjoaa kuljettajan käyttöön tosielämän tehokkuutta.

Voit tutustua esillä oleviin näyttelyn ajoneuvoihin Tokyo Auto Salon 2024 -sivustollamme. Raportista on myös julkaistu video (japanin kielellä), joka on katsottavissa osoitteessa: https://www.toyotires.jp/TAS2024/