Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

Toyo Tires yhteistyöhön golfaaja Yuka Sason kanssa

21. helmikuuta 2024

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH:n emoyhtiö Toyo Tire Corporation on allekirjoittanut sponsorisopimuksen japanilaisen golf-ammattilaisen Yuka Sason kanssa.

Huipulle pyrkivien ja koko maailmaa haastavien urheilijoiden tukeminen on olennainen osa Toyo Tiresin brändiä. Toivotamme Yuka Sason lämpimästi tervetulleeksi Team Toyo Tiresin tukemien urheilijoiden joukkoon. Saso on saavuttanut suurenmoisia tuloksia amatööripäivistään lähtien: hän voitti naisten kiertueeseen kuuluvan ICTSI Eagle Ridge Ladies Invitational -turnauksen Filippiineillä vain 14 vuoden ikäisenä! Siirryttyään ammattilaiseksi 2019 hän on kiertänyt ahkerasti kilpailemassa ympäri maailmaa ja saavutti ensimmäisen voittonsa 2020 NEC Karuizawa 72 Golf -kilpailussa ja ensimmäisen Major-voittonsa vuonna 2021 U.S. Women’s Open -turnauksessa.

Yuka Saso kommentoi kumppanuutta seuraavasti: ”Olemme allekirjoittaneet äskettäin sponsorisopimuksen Toyo Tiresin kanssa. Olen todella onnellinen ja ylpeä saadessani olla mukana Team Toyo Tiresissä. Maltan tuskin odottaa yhteistä taivaltamme kaikkialla maailmassa. Teen parhaani kehittyäkseni ammattilaisgolfaajana ja ihmisenä.”

Yhteistyösopimus on jälleen osoitus yrityksen brändin viestistä ”Open Road Awaits”, joka heijastaa Toyo Tiresin tuotteiden tarjoamia, haasteita kaihtamattomia mahdollisuuksia.

 

Uusimmat uutiset