Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

Toyo Tires ja Los Angeles Dodgers yhteistyöhön

29. helmikuuta 2024

Toyo Tire USA Corp. on allekirjoittanut sponsorisopimuksen Major League Baseball -joukkue Los Angeles Dodgersin (LA Dodgers) kanssa.

LA Dodgers on yksi Major League -sarjan arvostetuimmista baseball-joukkueista, jolla on läheiset suhteet Japaniin – 1950-luvulla järjestetyistä ystävyysotteluista aina menestyneisiin japanilaisiin tähtipelaajiin. Joukkueen kotikenttä Dodger Stadium ylpeilee maailman suurimmalla, yli 4 miljoonan vuotuisen kävijän yleisömäärällä. Joukkueella on 120 miljoonaa fania kaikkialla maailmassa.

Toyo Tires oli ensimmäinen Yhdysvaltoihin laajentanut japanilainen rengasvalmistaja, ja se aloitti toimintansa mantereella vuonna 1966. Toyo Tires perusti renkaita valmistavan tytäryrityksen Georgian osavaltioon vuonna 2004, ja yrityksellä on erityisen vankka asema Pohjois-Amerikan markkinoilla suurikokoisten SUV- ja pickup-ajoneuvojen renkaiden valmistajana.

Japanin ja Yhdysvaltojen välistä ystävyyttä vaaliva Toyo Tires on solminut viisivuotisen sopimuksen joukkueen kanssa. LA Dodgersin menestystä seuratessa Dodger Stadiumilla Toyo Tiresin logoa ei voi olla huomaamatta tulostauluilla ja haastattelujen taustalla.

 

 


 

Los Angeles Dodgers

Los Angeles Dodgers kantaa voittajan perintöään ylpeästi. Joukkue perustettiin Brooklynissa vuonna 1890, ja se on voittanut seitsemän World Series -mestaruutta ja 24 National League -mestaruutta. Vuoden 2020 Major League -voittaja Dodgers on myös palkittu ESPN vuotuisella tunnustuksella hyväntekeväisyydestä. Dodgers ylläpitää erinomaista baseball-kulttuuria ja läheisiä suhteita paikallisiin yhteisöihin. Ottelujen seuraaminen Dodgers-stadionilla on ensiluokkaisen faniystävällinen urheilukokemus.

Dodgers on yksi maailman rakastetuimmista joukkueista ja se on syystäkin ylpeä Major Leaguen historian suurimmista kävijämääristään.

 

Uusimmat uutiset