Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

TOYO TIRESille jälleen HYVÄ tulos testissä!

18. maaliskuuta 2024

TOYO PROXES Comfortin hyvän testituloksen jälkeen myös TOYO PROXES Sport2 on saanut HYVÄN testituloksen Autobildin suorittamassa testissä

Maaliskuun 15. päivänä julkaistussa Autobildin nelivetoisten ajoneuvojen rengastestissä oli mukana PROXES Sport2 -rengas 235/55 R19 -kokoisena. Rengastestissä koeajettiin eri valmistajilta 11 rengasmallia. Renkaita testattiin märällä ja kuivalla alustalla sekä maastoajossa. Tämän vuoden testin erikoisuuksiin kuului, että maantieajoon suunniteltuja rengaskuvioita testattiin nyt myös maastossa. Tämä johtuu siitä, että testattua rengaskokoa käytetään myös nelivetoisissa SUV-ajoneuvoissa, joiden omistajat ajavat usein maastossa, kuten rannalla tai mutaisella alustalla.

TOYO PROXES Sport 2 osoitti laadukkuutensa kaikissa kolmessa testiluokassa – myös maastoajossa. Rengas palkittiin erityisen hyvillä arvosanoilla suorituskyvystään mutaisella ja alustalla (2+) ja hiekalla (2). Rengas osoitti kuitenkin hyvää pitoa myös nurmikolla ja sorapinnalla.

TOYO PROXES Sport2 vakuutti testissä myös seuraavilla ominaisuuksillaan:
- Lyhyet jarrutusmatkat
- Dynaaminen hallinta kuivissa rinteissä
- Edullinen hinta

Vain viikko sitten TOYO TIRES juhli TOYO PROXES Comfort -renkaan HYVÄ-arvosanaa Autobildin suuressa kesärengastestissä 2024.
Lisätietoja renkaasta ja EU-rengasmerkinnöstä löydät täältä.

Uusimmat uutiset