Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

1. ja 2. sija Nürburgringin karsintakilpailussa

17. huhtikuuta 2024

Numerolla 170 kilpaileva Toyota GR Supra GT4 EVO voitti ja toinen, numerolla 171 ajava ajokki sijoittui toiseksi lauantain Nürburgringin kestävyysajojen kolmannessa osakilpailusarjassa

Toyo Tires ja Ring Racing saavuttivat ensimmäisen ja toisen sijan ADAC 24h Nürburgring -karsintakilpailun SP10-luokan ajoissa lauantaina 13. huhtikuuta. Karsintakilpailut olivat samalla Nürburgringin kestävyysajojen 3. ja 4. osakilpailu. Molemmat Toyota GR Supra GT4 EVO -autot osallistuivat huhtikuun 13.–14. päivien viikonloppuna järjestettyihin ajoihin Nürburgringillä. Sunnuntaina ajetussa kilpailussa numerolla 171 ajanut auto sijoittui toiseksi, ja numeroa 170 kantanut auto joutui keskeyttämään ongelmien takia. Molemmat läpäisivät karsinnat 24 tunnin ajoihin.

(Vasemmalla: TOYOTA GR Supra GT4 EVO, oikealla: SP10-luokan palkinnot)

Ensimmäisessä kilpailussa auto numero 170 saavutti neljännen sijan 24 tunnin ajoihin, ja auto numero 171 sijoittui seitsemänneksi. Karsinta tapahtuu nopeimman kierrosajan, ei kilpailun kokonaistuloksen perusteella. Molempien autojen täytyi ohittaa kilpailevien tiimien autoja nopeassa tahdissa. Numerolla 170 kilpaileva auto siirtyi kilpailun johtoon ja auton numero 171 toiselle sijalle. Kaksoisvoitto Toyota Tiresille ja Ring Racingille.

Seuraavana päivänä järjestetyssä toisessa ajossa auto numero 171 ajoi hyvin ja sijoittui toiseksi. Numeroa 170 kantava auto joutui valitettavasti keskeyttämään. Proxes Slicks (Nurburgring spec) -renkaat, joissa on käytetty ympäristöä säästäviä materiaaleja, suoriutuivat hyvin ja edistivät osaltaan kilpailun voittoa.

Toyo Tiresin ja Ring Racingin manageri Uwe Kleen sanoi: ”Kaksoisvoitto on parasta, mitä voimme toivoa 24 tunnin kestävyysajojen alla. Huolimatta auton numero 170 ongelmista toisessa ajossa, numero 171 taisteli hyvin toisen sijansa eteen. Proxes Slick -rengas suoriutui hyvin ja voimme odottaa siltä samanlaista suoritusta 24 tunnin ajoissa. Kyseessä on kauden tärkein kilpailu, ja tulemme korjaamaan ajon aikana tunnistetut tekniset ongelmat ja olemme valmiita haasteeseen” hän totesi seuraavaan kilpailuun viitaten.

Nürburgringin 24 tunnin ajo järjestetään kesäkuun ensimmäisenä ja toisena päivänä. Tämä koko Saksan suurimman kilpailutapahtuman ohjelma alkaa toukokuun 30. päivänä.
Toyo Tires hyödyntää moottoriurheilun parissa kerättyä tietoa ja kokemusta korkealuokkaisten, toimintavarmojen renkaiden tuotekehittelyssä maailmanlaajuisesti.

Proxes-sarja
Proxes-sarja on Toyo Tiresin johtava brändi maailmanlaajuisesti. Se tarjoaa korkealuokkaista ajoa kaikissa olosuhteissa – moottoriurheilusta päivittäisiin ajoihin. Sen korkea suorituskyky yhdistettynä tyylikkääseen kuviointiin on saavuttanut suosiota niin kansallisesti kuin maailmanlaajuisestikin.
Katso tässä lisätietoja tuotteesta: Proxes