Rengashaku Jälleenmyyjähaku

Uutisia

FLEX SHOW AIKAWA Racing osallistuu AXCR:ään

23. huhtikuuta 2024

FLEX SHOW AIKAWA Racing osallistuu Asia Cross Country Rallyyn TOYO renkailla.

FLEX SHOW AIKAWA Racing osallistuu Asia Cross Country Rally (AXCR) -ralliin TOYO-renkailla. TOYO TIRES on sponsoroinut Sho Aikawan johtamaa joukkuetta vuodesta 2018. Kilpaillessaan Open Country -renkailla varustetulla Toyota Land Cruiser 150 Pradolla joukkue tavoittelee luokkavoittoa tämän vuoden kilpailussa. Autoa ajaa D1GP-kilpailija Masato Kawabata, joka on myös kokenut rallikuljettaja. Kawabata voitti luokkavoittoja viime vuoden XCR Sprint Cupissa ja Hokkaidon rallissa. Vuonna 2019 hän sijoittui toiseksi ensimmäisen kerran AXCR:ssä.

Sunnuntaista 11. elokuuta alkaen AXCR:ssä on kuusi yli 1 000 kilometrin mittaista aikakoetta Thaimaassa ja Malesiassa. Vuodesta 1996 lähtien järjestetty kilpailu on FIA:n sertifioima maastoralli.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 29. kerran. Alkaen Surat Thanista, vastapäätä Thaimaanlahtea, ralli vie kilpailijat etelään ja Malesiaan. Kilpailu päättyy Kuala Lumpuriin, jonne on matkaa yhteensä noin 2000 km. Tänä vuonna navigointihaasteet ovat ankarat vuorten ja tiheiden metsien vuoksi, jotka vaativat erinomaista liikkuvuutta, kestävyyttä ja nopeutta.

Toyo Renkaat hyödyntää ralleista saatua tietoa ja kokemusta tulevaisuuden korkealaatuisten ja suorituskykyisten tuotteiden kehittämisessä. Kehitys edistää Toyon suunnitelmaa "toteuttaa kestävä liikkuvuus".

 

Uusimmat uutiset